ВІДРЯДЖЕННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ СПІЛЬНОТИ НФАУ В ТАРТУ (ЕСТОНІЯ) ЗА ПРОГРАМОЮ ERASMUS+

ВІДРЯДЖЕННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ СПІЛЬНОТИ НФАУ В ТАРТУ (ЕСТОНІЯ) ЗА ПРОГРАМОЮ ERASMUS+

📌 Науковці кафедри фармакології та фармакотерапії НФаУ продовжують роботу по програмі Erasmus+ Teacher/Staff Mobility from Ukraine for Teaching&Training у місті Тарту, Естонія в Institute of Pharmacy.

ВІДРЯДЖЕННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ СПІЛЬНОТИ НФАУ В ТАРТУ (ЕСТОНІЯ) ЗА ПРОГРАМОЮ ERASMUS+📍03 травня 2023 року професор кафедри фармакології та фармакотерапії Ігор КІРЕЄВ, асистенти кафедри фармакології та фармакотерапії Карина ЦЕМЕНКО та Карина ТОЛМАЧОВА, аспірант кафедри фармакології та фармакотерапії Ірина БОЦУЛА відвідали віварій інституту Фармації та лабораторію досліджень клітинних структур.

 

 

ВІДРЯДЖЕННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ СПІЛЬНОТИ НФАУ В ТАРТУ (ЕСТОНІЯ) ЗА ПРОГРАМОЮ ERASMUS+📍04 травня 2023 року делегація кафедри фармакології та фармакотерапії дала інтерв’ю естонському фаховому виданню. Науковці поділилися з колегами-фармацевтаии специфікою навчання в НФаУ.
📌 З професорами інституту фармації обговорили можливості співпраці НФаУ з Тартуським університетом, з метою поліпшення якості наукової та педагогічної діяльності.

 

 

ВІДРЯДЖЕННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ СПІЛЬНОТИ НФАУ В ТАРТУ (ЕСТОНІЯ) ЗА ПРОГРАМОЮ ERASMUS+ВІДРЯДЖЕННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ СПІЛЬНОТИ НФАУ В ТАРТУ (ЕСТОНІЯ) ЗА ПРОГРАМОЮ ERASMUS+📌 Відвідали одну з аптек міста Тарту. Фармацевти поділилася інформацією про відпуск лікарських препаратів в Естонії. Розповіли про систему медичного страхування та реамбурсації.

ВІДРЯДЖЕННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ СПІЛЬНОТИ НФАУ В ТАРТУ (ЕСТОНІЯ) ЗА ПРОГРАМОЮ ERASMUS+📍05 травня 2021 року завершено стажування та видано сертифікат про проходження стажування в рамках програми Еразмус +

ВІДРЯДЖЕННЯ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ СПІЛЬНОТИ НФАУ В ТАРТУ (ЕСТОНІЯ) ЗА ПРОГРАМОЮ ERASMUS+

Print Friendly, PDF & Email