профорієнтаційний захід «Знайомство з НФаУ» у Національному університеті «Чернігівський колегіум ім. Т.Г. Шевченко»

22.12.2023 року кафедра провела профорієнтаційний захід «Знайомство з НФаУ» у Національному університеті «Чернігівський колегіум ім. Т.Г. Шевченко».

У заході взяли участь проф. Штриголь С.Ю., доценти Таран А.В., Матвійчук А.В., асистент Цеменко К.В.. З Чернігівського колегіуму були присутні  проректор з навчальної роботи Панченко В.І., канд.фарм.наук  Вороніна-Тузовських Ю.В. і 25 ЗВО цього факультету.

Цеменко К.В. презентувала спеціальності, яким навчають у НФаУ, розповіла про особливості умов прийому після отримання ступеню бакалавра та способи комунікації з приймальною комісією НФаУ. Проф. Штриголь С.Ю. прочитав гостьову лекцію «Як створюються ліки», що дуже зацікавила студентів. Потім були відповіді на питання студентів про умови вступу та навчання в НФаУ.

Проректор Панченко В.І. подякував за проведений захід та висловив побажання про подальшу співпрацю з НФаУ.профорієнтаційний захід «Знайомство з НФаУ» у Національному університеті «Чернігівський колегіум ім. Т.Г. Шевченко» профорієнтаційний захід «Знайомство з НФаУ» у Національному університеті «Чернігівський колегіум ім. Т.Г. Шевченко» профорієнтаційний захід «Знайомство з НФаУ» у Національному університеті «Чернігівський колегіум ім. Т.Г. Шевченко» профорієнтаційний захід «Знайомство з НФаУ» у Національному університеті «Чернігівський колегіум ім. Т.Г. Шевченко» профорієнтаційний захід «Знайомство з НФаУ» у Національному університеті «Чернігівський колегіум ім. Т.Г. Шевченко» профорієнтаційний захід «Знайомство з НФаУ» у Національному університеті «Чернігівський колегіум ім. Т.Г. Шевченко»

Print Friendly, PDF & Email