Кафедра фармакології та фармакотерапії взяла участь громадському обговоренні освітньої програми «Технології парфумерно-косметичних засобів»

26 квітня 2024 року було проведено круглий стіл, присвячений обговоренню освітньої програми «Технології парфумерно-косметичних засобів». Завідувач кафедри, професор Сергій Штриголь та доцент ЗВО Наталія Жаботинська взяли активну участь в обговоренні освітньої програми. Науково-педагогічними працівниками кафедри було запропоновано внести зміни в назву освітньої компоненти «Перша долікарська допомога з ознайомчою медичною практикою» з метою приведення у відповідність назви з законодавчою базою України та компетентностями та програмними результатами навчання, закріпленими в стандарті вищої освіти для освітньої програми «Технології парфумерно-косметичних засобів».

Кафедра фармакології та фармакотерапії взяла участь громадському обговоренні освітньої програми «Технології парфумерно-косметичних засобів» Кафедра фармакології та фармакотерапії взяла участь громадському обговоренні освітньої програми «Технології парфумерно-косметичних засобів»

Print Friendly, PDF & Email